Čistilna akcija Osp, Mišja peč, Črni Kal - 1. april 2017

Objavljeno: 29. Marec 2017 - 21:30
Komentarji: 0 komentarjev

V soboto, 1. aprila 2017, bo potekala tradicionalna 18. čistilna akcija na področju KS Črni Kal in Zazid, kamor spadajo tudi plezališča Osp, Mišja peč in Črni Kal.

Komisija za športno plezanje vabi plezalce, da se odzovete vabilu na spomladansko čistilno akcijo okolja, ki jo v soboto 1. aprila 2017 organizira KS Črni Kal. Plezalci bomo pobrali smeti na dostopih in pod stenami plezališč Osp, Mišja peč in Črni Kal.

Kdor želi dobiti vrečke za smeti in zaščitne rokavice, jih lahko prevzame ob 9-ih na parkirišču pred Mišjo Pečjo in na zgornjem parkirišču v Črnem Kalu.

Pobrane smeti v vrečah se bodo oddale v kontejnerje za odpadke ob glavni cesti v vasi Osp in na zgornjem parkirišču v Črnem Kalu.

Vabljeni!

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.