Informativni dan za usposabljanje za gorskega vodnika v letu 2021

Objavljeno: 24. November 2020 - 10:17
Komentarji: 0 komentarjev

Združenje gorskih vodnikov Slovenije (ZGVS) vabi na informativno srečanje glede izobraževanja ZGVS za gorskega vodnika IFMGA, ki bo potekalo v ponedeljek 30.11.2020 ob 19:00.

Glede na razmere bo srečanje potekalo preko spletne platforme Zoom na spodnji povezavi:

ZOOM POVEZAVA >>

Meeting ID: 986 3553 5253
Passcode: 586196

Na srečanju bo predstavljen razpis ZGVS 2021 skupaj z pogoji za pristop k izpitu ter potek štiriletnega izobraževanja po platformi IFMGA. Usposabljanje se bo pričelo v letu 2021. Obsegalo bo 80 dni tečajev in izpitov. Usposabljanje je usklajeno z zahtevami Mednarodne zveze združenj gorskih vodnikov IFMGA in bo skupaj z enoletnim pripravniškim stažem izvedeno v štirih letih.

Povezava do razpisa in ostalih informacij >>

Pomembni datumi:

  • 18. december 2020 – Rok za oddajo prijav
  • Februar 2021 – Sprejemni izpit

Oglejte si predstavitveni video ZGVS

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.