Seznam ponudnikov

Iglu šport d.o.o.
Tržaška cesta 135, 1000 Ljubljana

IGLU ŠPORT smo vodilno podjetje pri prodaji »outdoor« opreme v Sloveniji. Zastopamo več vrhunskih tujih proizvajalcev. Naša maloprodajna mreža v Sloveniji obsega 11 trgovin v katerih ponujamo kupcem najširši izbor opreme za gorništvo, pohodništvo, alpinizem, plezanje in taborjenje. Poleg široke ponudbe kakovostnih izdelkov, dajemo v naših trgovinah velik poudarek strokovnemu svetovanju kupcem pri izbiri opreme.

MCC Hostel Celje
Mariborska cesta 2, 3000 CELJE

Temu se reče hostel! Živahen, mladosten, umetniški, aktiven in družaben. Nahaja se ob robu starega mestnega jedra Celja v na novo obnovljeni zgodovinski stavbi v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje.

Plezalni center Ljubljana
Pesarska cesta 10, 1000 Ljubljana

V Plezalnem centru Ljubljana je poskrbljeno za plezanje, rekreacijo, druženje in sprostitev. Na voljo je resnično raznolika paleta plezalnih smeri, različnih višin, stenskih oblik in težavnosti.

Plezalni klub Andreja Kokalja
Štula 23, Ljubljana-Šentvid

Organiziramo programe športnega plezanja za otroke in mladino, začetne plezalne tečaje in vodene vadbe za odrasle. Za vse plezalce omogočamo tudi odprte termine na visoki plezalni steni Škofijske klasične gimnazije. Na voljo je tudi mala bolder stena v sosednji telovadnici, kjer trenirajo osnovnošolci v skupini Šuštarčki, ob večernih urah pa tudi rekreativci.

Gorski vodnik Igor Kremser
Prušnikova ulica 15, 1210 Ljubljana-Šentvid

Moje poslanstvo je, da vam kot gorski vodnik omogočim varnejše zahajanje v gore in da doživite svet vertikale na malo drugačen način. Varno in poučno vas bom popeljal na bolj ali manj obljudenih gorskih poteh in plezalnih smereh.

REKREAKCIJA - Gorski vodnik Matej Kovačič
Muljava 8a, 1295 Ivančna Gorica

Glavno vodilo podjetja RekreAKCIJA je veselje do gibanja. S kakšnim pripomočkom bomo v rekreAKCIJI boste izbrali vi, mi pa bomo poskrbeli za vašo varnost in užitek.

ShoeDoctor - Popravilo plezalk
Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

V podjetju Čevljarstvo Jazbec Pavel d.o.o. se od leta 2006 ukvarjamo s popravilom plezalk in druge športne / alpinistične obutve.

Ker se tudi sami ukvarjamo s plezanjem vemo, kaj je pomembno pri popravilu plezalk. Velik poudarek dajemo kakovosti! V letu 2014 smo pridobili tudi certifikat La Sportiva-Official Resoler, ki zagotavlja vrhunsko storitev.

Akademski alpinistični odsek
Ulica k studencu 1, 1215 Medvode

Alpinistična šola za vse nadobudneže plezanja in alpinizma, za vse ljubitelje gora in vertikale. Vabljeni.

Gens Historia d.n.o.
Večna pot 15, 1000 Ljubljana

Podjetje za zgodovinske in rodoslovne raziskave. Raziskava in izdelava rodovnika, družinskega drevesa, raziskavo krajevne in hišne zgodovine, izdelavo družinske, krajevne, društvene ...monografije, iskanje dedičev, iskanje dokumentacije in arhivskih virov.

Plezalna stena Ajdovščina
Cesta 5 Maja 14, 5270 Ajdovščina

Plezalna stena se nahaja neposredno ob vhodu Zavoda za šport Ajdovščina. Opremljena je z blazinami in omogoča vadbo tako otrok kot športnih plezalcev.

Hiša Barut
Gabrovica pri Črnem Kalu 21, 6275 Črni Kal

Hiša Barut se nahaja v starem delu Gabrovice pri Črnem Kalu v neposredni bližini plezališč Mišja peč, Osp ter Črni Kal. Za tiste, ki si ne želijo biti del turističnega vrveža ob Obali hkrati pa kot aktivni turisti uživati prednosti hitrega dostopa do ključnih lokacij, je Gabrovica idealna izbira. 

Geust House Hiša Robida
Črni Kal 61, 6275 Črni Kal

V Črnem Kalu, le nekaj minut od priljubljenih plezališč Osp, Mišja peč in Črni kal stoji spomeniško zaščitena istrska kamnita hiša Robida. Na novo obnovljena in namenjena za turistični namestitveni objekt prijazen do plezalcev in kolesarjev.