Ta vikend preopremljanje smeri v Ospu in Mišji peči

Objavljeno: 15. Oktober 2020 - 11:33
Komentarji: 0 komentarjev

Iz Projekta OSP sporočajo pomembno obvestilo za javnost, da bo ta vikend zaradi preopremljanja smeri zaprtih nekaj smeri v plezališču Osp in Mišji peči.

Načrtovana dela za preopremljanje smeri bodo potekala ta vikend v soboto 17. in 18. oktobra, v sektorjih Babna, Nad vasjo in v Mišji peči.

Prosimo vse plezalce, da zaradi nevarnosti dela upoštevajo začasno zaprtje plezališča/smeri ter se strogo držijo morebitnih obvestil v plezališču!

V času vzdrževalnih del se bo lahko plezalo v preostalih smereh plezališča.

Več o projektu OSP si lahko preberete na njihovi spletni strani >>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.