Tekmovalni del 15. Memoriala Janeza Jegliča - Johana

Objavljeno: 29. September 2012 - 16:15
Komentarji: 0 komentarjev

Zvečer je na vrsti še druženje

V soparnem vremenu se je v veliki osapski steni odvil že 15. Memorial Janeza Jegliča- Johana. Medtem ko so imela dekleta vsaj suho smer, je iz prvega raztežaja Gobe kar malo kapljalo in kakšen kapnik je bil kar moker, toda to tekmovalcev ni kaj dosti zmotilo. Po pričakovanju je zmagal Klemen Bečan pred svojim bratom Juretom, tretji je bil še en Gorenjec, veteran Luka Zazvonil. Pri puncah so štiri dosegle vrh, najhitrejša med njimi pa je bila Maja Šuštar, sledili pa sta ji Katarina Kejžar in Katja Bajec.

Rezultati:

1. Klemen Bečan: 8 min 9 s 
2. Jure Bečan: 12 min 46 s 
3. Luka Zazvonil: 13 min 1 s 
4. Matej Sova: 13 min 10 s 
5. Jernej Kruder:  80 m 
6. Gašper Pintar:  72 m 
7. Matic Obid:   69 m 
8. Klemen Kejžar:   65 m

1. Maja Šuštar: 8 min 42 s 
2. Katarina Kejžar: 13 min 1 s 
3. Katja Bajec: 17 min 27s 
4. Mojca Žerjav: 19 min 44s 
5. Tina Di Batista:  43,5 m 
6. Nastja Davidova:  11 m

 

Fotografije: Urban Golob

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.