Zadnji licenčni seminar za strokovne kadre na področju športnega plezanja

Objavljeno: 20. December 2019 - 11:20
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za športno plezanje PZS razpisuje zadnji licenčni seminar za strokovne kadre na področju športnega plezanja.

Z udeležbo seminarja je mogoča posodobitev licence skladno z ZŠpo-1 (nov zakov o športu):

  • Posameznikom, ki so usposobljenost prve stopnje pridobili v skladu z ZSpo po vključno letu 2016 (stari vaditelji, ki so naziv pridobili po vključno 2016), se z udeležbo licenčnega seminarja prizna usposobljenost prve stopnje v skladu z novim zakonom.
  • Posameznikom, ki so usposobljenost druge stopnje pridobili v skladu z ZSpo (stari inštruktorji športnega plezanja in stari trenerji športnega plezanja), se z obnovo licence prizna usposobljenost druge stopnje v skladu z novim zakonom.
  • Podrobne informacije glede prehoda iz starih na nove nazive najdete na www.ksp.pzs.si.

Seminar bo trajal dva dni in bo organiziran v soboto, 25. januarja in nedeljo, 26. januarja. Ker bo seminar omogočal prehod iz starih na nove nazive, bo nekoliko obširnejši kot do sedaj. Seminar bo v soboto potekal v okviru vseh strokovnih kadrov PZS, v nedeljo pa v okviru strokovnih kadrov KŠP. Natančna lokacija, trajanje in vsebine seminarja bodo znani v začetku januarja.

Kotizacija za seminar znaša 40 €. Kotizacijo je potrebno plačati na TRR PZS: Planinska zveza slovenije, Ob železnici 30a, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 6100 0001 6522 551 (Delavska hranilnica), referenca: 00 16222, namen: licenčni seminar.

Prijave na seminar boste društva vnašala preko spletne aplikacije KŠP od 19. decembra 2019 naprej. Prijave za posamezno društvo bo vnesel društveni skrbnik, ki ima dostop do prijav za tekmovanja DP. Društva, ki ne tekmujejo na DP, naj na naslov sportno.plezanje@pzs.si čimprej oddajo vlogo za dodelitev dostopa za prijave na usposabljanja.

Rok za prijave je do vključno srede, 22.1.2020. Pogoj za prijavo je urejeno članstvo PZS, sicer spletna prijava ne bo mogoča.

Razpisan seminar je zadnja priložnost za prehod iz starih na nove nazive.
V primeru prevelikega števila prijav pa se bo izvedel dodaten rok še v februarju.

Vir: Komisija za športno plezanje

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.