Začetni tečaj športnega plezanja za odrasle - ŠPK Andreja Kokalja

Objavljeno: 1. Oktober 2020 - 14:30
Komentarji: 0 komentarjev

Športno-plezalni klub Andreja Kokalja tudi to jesen vabi na Začetni tečaj športnega plezanja za odrasle!

Pričetek tečaja z uvodnim srečanjem je v torek, 13. oktobra​ 2020, ob 18:00 v avli ŠKG, Ljubljana-Šentvid.

Tečaj je namenjen vsem, ki se želite naučiti osnov športnega plezanja. Tekom tečaja boste spoznali tehniko plezanja in varovanja ter usvojili druga pomembna načela za varno plezanje na umetnih stenah in v naravi.  

V športno-plezalnem klubu Andreja Kokalja se sicer s poučevanjem osnov športnega plezanja ukvarjajo že vse od leta 1993.

PRIJAVE, ZNESEK TEČAJA:
Na tečaj se lahko prijavite vsi, ki ste starejši od 16 let. Prijavite se lahko preko spletne prijavnice  ali po e-pošti na plezanje.kokalj@gmail.com. Število mest na tečaju je omejeno (maksimalno število udeležencev je 12, minimalno 5). Cena tečaja za 1. semester znaša 220 € (za dijake, študente 200 €). Če želite s tečajem nadaljevati v drugem semestru, znaša znesek obeh delov tečaja skupaj 390 € (za študente 360 €). V tem primeru lahko tečaj poravnate v dveh obrokih. V ceno je všteto poučevanje, organizacija in oprema.

INFO:
Vse o tečaju (prijave, termini,…) si lahko preberete na spletni strani >>. Za dodatne informacije lahko pišete na plezanje.kokalj@gmail.com.

Vljudno vabljeni!

Športno-plezalni klub Andreja Kokalja
www.plezanje-kokalj.si

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.