Začasno zaprtje plezališča Doberdob

Objavljeno: 29. Oktober 2019 - 11:35
Komentarji: 0 komentarjev

Iz Italije prihaja pomembno obvestilo za vse športne plezalce, ki radi obiskujete plezališče Doberdob (Doberdo).

Italijanska občina »Doberdò del Lago« je objavila pomembno obvestilo za javnost, da je zaradi obnovitvenih del od 28.10.2019 dalje začasno zaprto plezališče Doberdob. Načrtovana so obnovitvena dela na skalnem delu in postavitev kamnitih pregrad ob vznožju plezališča. Predvidena obnovitvena dela bodo trajala približno 4-5 mesecev.

Prosimo vse plezalce, da upoštevajo zaprtje plezališča ter se strogo držijo morebitnih obvestil v plezališču!

Manjše kraško plezališče Doberdob v Italiji, ki se nahaja nedaleč stran od slovenske meje, je priljubljeno med slovenskimi plezalci predvsem v jesensko/zimskem obdobju.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.