Vprašanje o plezanju za 400 EUR

Objavljeno: 9. Maj 2020 - 12:00
Komentarji: 0 komentarjev

V dobrodelnem kvizu Miljonar, ki ste si ga lahko ogledali ta teden na Planet TV, je svoje znanje preizkusila mlada Primorka. Zataknilo se ji je že pri četrtem vprašanju za 400 EUR, o športnem plezanju.

Mlada Primorka, ki je že takoj ob prikazanem vprašanju o športnem plezanju povedala, da je tematika športa njena šibka točka. Zato se je odločila za uporabo pomoči, in sicer zamenjavo vprašanja. Vseeno je lahko poskusila odgovoriti na vprašanje. Kateri odgovor je izbrala in ali je pravilno odgovorila, si lahko ogledate na spodnjem videu.

Vprašanje  kviza »Lepo je biti miljonar« za 400 EUR: Katera slovenska športnica je lani na Japonskem osvojila tri naslove svetovne prvakinje?

Kako pa bi vi odgovorili na vprašanje? Bi bilo pravilno?

Vir in video: Planet TV
Naslovna fotografija: Bojan Puhek, Planet TV

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.