Spletna premiera filma GreGor - DANES

Objavljeno: 16. Marec 2020 - 17:57
Komentarji: 0 komentarjev

Ustvarjalci dokumentarnega filma GreGor so se odločili, da bodo v boju proti pandemiji koronavirusa, danes zvečer ob 21:00 izvedli spletno premiero dokumentarnega filma GreGor, ki je nastal v letu 2019, v sklopu projekta Coworking izven okvirjev. #ostanidoma

Spletna premiera dokumentarnega filma GreGor se bo predvajala na Facebook profilu GreGor - Documentary; Povezava >> https://bit.ly/3aYelWC

Dokumentarni film GreGor režiserjev Mihe KačičaTineta Škrbeca in Aliasha Tepine oriše življenjsko pot Gregorja Selaka, vrhunskega športnega plezalca in člana slovenske paraplezalne reprezentance, ki mu je zgodaj v karieri zmanjkalo motivacije, a se je po srečanju z neizogibno usodo uspel vrniti na zmagovalno stopničko (življenja).

Napovednik filma GreGor, ki se je predvajal tudi lansko leto na 13. festivalu gorniškega filma:

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.