Sodelujte in pomagajte pri ponovnem odprtju plezalnih centrov

Objavljeno: 4. Maj 2020 - 20:09
Komentarji: 0 komentarjev

Sodelujte v kratki anketi Vertical-Lifa glede ukrepov za zaščito zdravja pred koronavirusom plezalcev in pomagajte športno-plezalnim centrom ob ponovnih otvoritvah notranjih plezalnih površin.

Podjetje Vertical-Life, ki izdaja digitalne plezalne vodnike, ter predstavniki plezalnih centrov se strinjajo, da lahko ponovno odprtje notranjih plezalnih površin poteka le ob izvajanju učinkovitih ukrepov za zmanjšanje tveganj za širitev koronavirusa.

Povezava do spletne ankete >>

V ta nameno so pri Vertical-Life pripravili vprašalnik, v katerem so zbrali skupne predloge ukrepov za izvajanje v plezalnih centrih, upoštevajoč tudi splošna priporočila oblasti za zavarovanje zdravja ljudi. Ukrepov v praksi še niso preizkusili, želijo pa zbrati povratne informacije in videnje plezalcev za njihovo izvajanje v praksi. Ugotovitve iz raziskave – poenotena priporočila po mnenju uporabnikov - bodo posredovali plezalnim centrom po celem svetu, tudi v Sloveniji, da bi jim pomagali pri ponovnem odprtju. Plezalni centri ne bodo obvezani k njihovem upoštevanju, zagotovo pa jim bo mnenje uporabnikov v pomoč.

Sodelujte v anketi in pomagajte plezalski skupnosti pri ponovni oživitvi plezalnih centrov v času epidemije koronavirusa. Delite anketo tudi svojim prijateljem in skupaj pri sprejemanju odločitev za zavarovanje zdravja plezalcev in plezalk.

Povezava do spletne ankete >>

Naslovna fotografija: Plezalni center Bolder Scena

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.