ANKETA: Varnost živil med prehranjevanjem v naravi

Objavljeno: 15. April 2020 - 10:32
Komentarji: 0 komentarjev

Raziskovalna skupina Zdravstvene fakultete v Ljubljani vas vljudno vabi k sodelovanju v kratki anketi »Varnost živil med prehranjevanjem v naravi«, ki jo izvajajo med vsemi ljubitelji gora: planinci, alpinisti (tudi tečajniki in pripravniki) in med športnimi plezalci (tudi tečajniki in pripravniki) v okviru raziskave o zagotavljanju varnosti živil med aktivnostmi v plezališčih, hribih in gorah.

Anketa Vam bo vzela približno 10 minut časa. Prosimo, da jo izpolnite tako, da pri vsakem vprašanju označite tisti odgovor, ki najbolj odraža vaše mnenje. Vsa vprašanja se nanašajo IZKLJUČNO NA OBISK PLEZALIŠČ, HRIBOV IN GORA.

Do vprašalnika dostopite s klikom na https://www.1ka.si/a/253065.

Izpolnjevanje ankete je anonimno. Za uspeh raziskave je ključnega pomena, da na vsa vprašanja iskreno odgovorite.

Za sodelovanje se Vam lepo zahvaljujemo!

Raziskovalna skupina:
doc. dr. Mojca Jevšnik, dipl. san. ing.
mag. Damjan Slabe, prof. zdr. vzg.
Eva Dolenc, dipl. m.s.
Zdravstvena fakulteta v Ljubljani

Foto: Unsplash

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.