Tanja Glušič športnica leta med invalidi

Objavljeno: 11. December 2018 - 20:19
Komentarji: 0 komentarjev

Na slavnostni prireditvi v Ljubljani je Zveza za šport invalidov Slovenije - paraolimpijski komite (ZŠIS-POK) podelila priznanje za najboljše športnike leta 2018 med invalidi.

Pri moških je priznanje prejel plavalec Darko Đurić, med ženskami pa "naša" Tanja Glušič. Za Đurića je nagrada za športnika leta druga po letu 2013, Glušičeva jo je prejela prvič.

Tanja Glušič, sicer članica Alpinističnega kluba Ravne, je letos dobila bronasto medaljo na svetovnem paraplezalnem prvenstvu, slavila pa je tudi zmago na paraplezalnem mastersu v Imstu in si priplezala srebro na tekmi svetovnega pokala v Brianconu. Đurić pa je blestel na evropskem prvenstvu v plavanju z zlatom na 50 metrov prosto in bronom na 200 metrov prosto.

Vir: STA in siol.net.

Naslovna fotografija: Manca Čuješ/pzs.si.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.