Rubcov po težki poškodbi spet do 8c+

Objavljeno: 5. September 2019 - 11:11
Komentarji: 0 komentarjev

Rus Aleksej Rubcov, ki si je na finalnem balvanu letošnje izvedbe Triglav The Rock  v Ljubljani hudo poškodoval levo ramo - strgal si je tetivo dolge glave bicepsa, dobro okreva.

Dvanajst tednov po operaciji je namreč v francoskem plezališču Ceuse uspel preplezati dve 8c+ (Mister Hyde in Baa, baa black sheep), kar je zelo dober obed za nadaljevanje tekmovalne plezalne kariere. Čeravno nima velikih pričakovanj, saj se treningov balvanov sploh še ni lotih, se bo udeležil prihajajočega Evropskega prvenstva v balvanskem plezanju, ki bo prihajajoči vikend potekalo v Zakopanah.

Vir: 8a.nu.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.