Roofova plezalna liga - rezultati 3. tekme

Objavljeno: 20. Januar 2016 - 15:28
Komentarji: 0 komentarjev

V četrtek, 14. 1. 2016, je potekala tretja tekma Roofove plezalne lige – Plezalni izziv No3.

Tekmovanje je tudi tokrat postreglo z mnogimi balvani vseh težavnosti, na katerih si je blazinice brusilo nekaj več kot 40 plezalcev.

V ženski »amaterski« konkurenci je prvo mesto zasedla Eva Ambrožič, druga je bila Betka Debevec, tretja pa Alenka Skvarč. Med moškimi »amaterji« pa si je prvo mesto priplezal Žan Grjol, drugi je bil Valentin Goluh, tretji pa Klemen Kac.

V ženski "pro" kategoriji si je prvo mesto priplezala Dominika Kodra, druga je bila Živa Bogolin, tretja pa Klara Avanzo. V moški "pro" kategoriji pa je na prvem mestu pristal Mitja Majcenovič, drugi je bil Peter Jereb, tretji pa Andraž Karničnik. Čestitke vsem!

Kot vedno vas tudi tokrat nepreplezani balvani še naslednjih nekaj tednov čakajo pod Streho. Naslednja tekma se nam obeta v četrtek, 11. februarja. Se vidimo!

Urban Roof

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.