Ondra v Istri (Kompanj, Limski kanal...) - VIDEO

Objavljeno: 2. Marec 2020 - 21:10
Komentarji: 0 komentarjev

Do 8c+ z RP in do 8b+ na pogled.

Konec januarja je v plezališčih hrvaške Istre plezal Adam Ondra. Plezal je v Kompanju, Pandori in Limskem kanalu. Kot je razvidno iz objavljenih videoposnetkov se je v glavnem posvetil plezanju na pogled. Uspel je preplezati Nussknacker (8b), Hard Sun (8b+), Reinini (8b) in Starec in morje (8c, Ondra predlaga 8b+), vse na pogled. Preplezal je tudi All in, I'm out v Kompanju, ki se mu zdi zelo težka 8c in predlaga zvišanje na 8c+.

Zanimivo je tudi videti, da as, kakršen je Ondra pada v smereh 7a. In to ne enkrat...

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.