Ondra v Istri

Objavljeno: 22. Januar 2020 - 20:44
Komentarji: 0 komentarjev

Adam Ondra se trenutno nahaja v plezališčih (hrvaške) Istre.

Kot je razvidno iz objave na njegovem facebook profilu, je Ondra plezal v Kompanju in Limskem kanalu. Ti dve plezališči je obiskal prvič in se posvetil plezanju na pogled. Uspel je preplezati Nussknacker (8b), Hard Sun (8b+), Reinini (8b) in Starec in morje (8b+), vse na pogled. Se že veselimo njegovih novih podvigov.

Vir: Adam Ondra fb profil.

Naslovna fotografija: Ondra v Kotečniku. Foto Miha Došler.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.