Na Valu 202 o prihodnosti športnega plezanja

Objavljeno: 23. November 2018 - 13:41
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Luka Fonda; vir: Planinska zveza Slovenije

V sredo so na Valu 202 v športno-pogovorni govorili o prihodnosti tekmovalnega športnega plezanja.

V oddaji so gostovali selektor slovenske reprezentance v športnem plezanju Gorazd Hren, članski reprezentant Anže Peharc, načelnik Komisije za športno plezanje Aleš Pirc, na daljavo pa je svoje mnenje delila tudi Martina Čufar. V oddaji je beseda tekla predvsem o izzivih športne panoge pred krstnim nastopom na olimpijskih igrah v Tokiu 2020, pogojih dela v Sloveniji in slovenski reprezentanci.

Če ste oddajo zamudili, jo lahko poslušate na povezavi VAL 202 - V sredo>>>

Naslovna fotografija: Luka Fonda; vir: Komisija za športnio plezanje

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.