Jernej Kruder preplezal novo smer v Dalmaciji

Objavljeno: 30. December 2016 - 09:48
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Luka Tambača

Jernej Kruder je v plezališču Mimice, južno od Omiša, preplezal novo smer Vulkan in jo ocenil z 8b.

V tem plezališču je bil že lani, kjer so skupaj s soplezalci opremili nekaj smeri. Letos je svoj obisk začel s prvim vzponom v smeri Vulkan. Na svoji strani je še sporočil, da je naredil vse gibe v kraljevi liniji, projektu, ki ga je opremil pred letom. Kaj lahko se zgodi, da bomo o novi težki smeri v Dalmaciji poročali že v naslednjih dneh.

Vir: Jernej Kruder

Naslovna fotografija: Jerenej Kruder med lanskim opremljanjem plezališča, Fotograf: Luka Tambača

 

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.