Igor Primc prvič do 8b+

Objavljeno: 15. Januar 2016 - 07:50
Komentarji: 0 komentarjev

Plezalec ŠPO Radovljica je zadnji dan leta prepleza svojo najtežjo smer.

Igor Primc je leto zaključil v Mišji Peči, kjer je preplezal smer Kaj ti je deklica? (8b+). Gre za njegovo najtežjo preplezano smer do zdaj.

Za mladim je odlična serija vzponov v zadnjem delu leta 2015. V začetku oktobra je preplezal smer z oceno 8a na pogled, v novembru pa je prišel do svoje prve smeri z oceno 8b. Takrat je za prvenec opravil kar s tremi smermi te težavnostne stopnje.

Naslovna fotografija: Domen Švab

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.