Ideje za zimsko plezanje v skali: Sicilija

Objavljeno: 5. Februar 2020 - 19:35
Komentarji: 0 komentarjev

Če želite v zimskem času za nekaj dni pobegniti nekam na toplo in sončno.

V tokratnem prispevku Tadeje Magdič, ki ga je objavila na svojem blogu, vas bo popeljala malo dlje. Če smo prejšnjič lahko brali o plezanju v petih plezališčih na otoku Krk (Portafortuna, Belove stene, Ljubimer, Bag in Bunculuka), gremo danes povsem na jug Italije. Tadeja namreč predstavlja vse potrebne informacije o plezanju na Siciliji.

Dostop do prispevka >>>

Vir in fotografije: Tadeja Magdič.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.