Prijave za 17. mednarodno srečanje plezalcev v Paklenici

Objavljeno: 26. Februar 2016 - 07:06
Komentarji: 0 komentarjev

Že 17. srečanje po vrsti se bo odvijalo od 29. 4. do 1.5. 2016. 

Še manj kot 3 mesece nas loči do najbolj razburljivega vikenda v Nacionalnem parku Paklenica. Tudi letos se boste lahko na mednarodnem srečanju na različnih tekmovanjih v plezanju pomerili plezalci vseh starosti, v različnih kategorijah: od tekmovanja v hitrostnem plezanju v visokih stenah, plezalnega maratona, tekmovanja v hitrostnem plezanju za otroke.

Vsem gledalcem, ki sicer ne plezate, a si boste ob pogledu na tekmovalce zaželeli prvi stik s skalo, bomo to omogočili.

Bo padel nov rekord?
Verjamemo, da bodo tekmovanja tudi letos izjemno napeta. Spomnimo se, ko sta brata Jurica in Perica Levatićpreplezala smer dolžine 160 metrov v le 15 minutah in 16 sekundah in s časom premagala rekord v tekmovanju hitrostnega plezanja z oceno 6c+! Ali bo rekord premagan tudi letos, bomo izvedeli 30. 4. 2016.

Mednarodnega srečanja se bo letos udeležilo tudi nekaj posebnih gostov. Eden izmed njih je legendarni slovenski alpinist Viki Grošelj.

Posebna ponudba namestitev
Agencija Uniline je za udeležence spektakularnega dogajanja v NP Paklenica pripravila posebne cene namestitev, ki se začnejo že pri 12 € na osebo. Rezervirajte namestitev po posebnih cenah!

Prijave na tekmovanja so odprte!
Informacije o prijavah so na voljo na naslednjih povezavah:

Bogat spremljevalni program
Tekmovanja bo spremljal festival filmov o plezanju, prisluhnili boste lahko zanimivim predavanjem in se zabavali na koncertih.

Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.