Športno-plezalni klub Andreja Kokalja vabi k vadbam športnega plezanja v novi sezoni 2017-2018

Objavljeno: 24. Avgust 2017 - 08:15
Komentarji: 0 komentarjev

​Plezalna šola za otroke in mladino bo tudi letos potekala na treh lokacijah po Ljubljani; na mali steni OŠ Valentina Vodnika v Kosezah, na bolder steni Gimnazije Šiška in na steni Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu. Svojo prijavnico pred pričetkom vadb lahko oddate na spletni strani kluba: http://www.plezanje-kokalj.si/kontakt-in-prijavnica/

Z 18. septembrom se ponovno odprejo tudi vrata visoke plezalne stene na Škofijski klasični gimnaziji (ŠKG, Štula 23, 1210 LJ Šentvid). Stena ŠKG ponuja mirno vzdušje, prijeten nabor okoli 50 postavljenih smeri različnih težavnosti in sočasno uporabo male bolder stene v sosednji telovadnici. Stena bo za rekreativno plezanje odprta vse dni v tednu od 18:00 do 21:00, cena enega obiska pa se giblje med 5,00 in 7,00 EUR.

Z oktobrom se lahko na ŠKG pridružite tudi večernim vodenim vadbam, ki so primerne za starejše plezalce (18 let+), ki bi radi utrdili svojo plezalno tehniko. Vsi začetnike, ki bi se radi naučili osnov športnega plezanja in usvojili vsa pomembna načela za varno plezanje v naravi, pa ste vabljeni na jesenski enomesečni Začetni tečaj (začetek oktobra, pogoj za prijavo: 16let+).

V Športno-plezalnem klubu Andreja Kokalja izvajajo programe športnega plezanja od leta 1993. Gre za eno prvih plezalnih šol v Sloveniji. Poleg plezalne šole za mlade plezalce, vodenih vadb in začetnih tečajev za odrasle, v klubu organizirajo tudi plezalne tabore, plezalne izlete v naravi, tečaje za zaključene skupine in brezplačne izobraževalne dneve na umetni steni. Izvajanje programov sofinancira MOL. 

Za dodatne informacije pišete na plezanje.kokalj@gmail.com ali pobrskajte po spletni strani kluba: www.plezanje-kokalj.si.

Vabljeni!

Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.