Pridruži se enemu največjih gorskih izzivov doslej!

Objavljeno: 11. April 2017 - 12:29
Komentarji: 0 komentarjev

Začetek julija se bo v Dolomitih odvil eden največjih gorskih izzivov, ki bo združil pohodnike, plezalce, alpiniste in adrenalinske športnike iz Zahodne Evrope. V okviru adidasovega projekta TERREX Mountain Project bo namreč 15 ekip na unikaten način osvajalo cilj v osrčju dolomitske gorske verige Rosengarten. Načrtovanje in uresničitev gorske dogodivščine sponzorira adidas, pri tem pa je eno mesto zagotovljeno za slovensko ekipo. Pohitite, prijave so že odprte!

Pravila igre so povsem preprosta: 15 ekip z različnimi izhodiščnimi točkami in enim skupnim ciljem, do katerega vodi tisoč možnosti. Udeleženci adidasovega projekta TERREX Mountain boste imeli s pomočjo gorskega vodnika, ki bo hkrati član ekipe in trener, priložnost ustvariti unikatno štiridnevno turo do končne točke, ki jo predstavlja koča Rifugio Re Alberto v srcu gorske verige Rosengarten v Dolomitih. Se sliši razburljivo? Bodite drzni in kreirajte svojo pustolovščino - za podvig potrebujete le dovolj poguma, skupinski duh, štiri proste dni in opremo za dogodivščine na prostem, čaka pa vas nora ekipa, lastno štartno izhodišče, skupen cilj in nepozabno gorsko doživetje!

Osrednja ideja za adrenalinski projekt izhaja iz vse bolj prisotne želje po edinstvenih športnih podvigih, ki nas ženejo dlje. TERREX Mountain Project, zasnovan in prvič izveden v letu 2015, je nastal pod okriljem adidas TERREX, in sicer v sodelovanju z gorskimi vodniki Guidom Unterwurzacherjem, Tonijem Moßhammerjem, Matthiasom Wurzerjem in Vittoriom Messinijeem. Hkrati pa bo dogodek prav poseben izziv tudi za adidas! Na osvajanju Dolomitov bo namreč na preizkušnjo postavil najpomembnejša kosa kolekcije pomlad/poletje 2017 - trail tekaške čevlje TERREX Agravic Speed in izjemno vsestranski jopič TERREX Agravic Alpha. Izredno lahka in večfunkcionalna artikla sta bila ustvarjena z namenom, da gorskim športnikom omogočita kar najboljše osebne rezultate.

Dodatne informacije in prijave (med 10. aprilom in 7. majem): www.terrexmountainproject.si  

Dogodivščina se bo odvila od 2. do 6. julija v italijanskih Dolomitih. 

Advertisement
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.