Miha Hribar, Helicopters on beaches, 8B - VIDEO

Objavljeno: 4. Marec 2020 - 09:23
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Miha Hribar FB profil

Miha Hribar preplezal balvanski problem Helicopters on beaches, 8B.

Že nekaj časa nismo poročali o zahtevnem balvanskem vzponu slovenskih plezalcev. V drugi polovici meseca februarja je Miha Hribar v španskem Albarracinu premagal težave v problemu Helicopters on beaches (8B). Zanj je to že šesti balvanski vzpon težavnosti 8B, pohvali pa se lahko še z osmimi vzponi težavnosti 8A+ ter preko štirideset vzponi v balvanskih problemih težavnosti 8A.

Vzpon v Helicopters on beaches si lahko pogledate v spodnjem videu.

Fotografija in video: Miha Hribar FB profil

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.