Mia Krampl v balvanu 8A na fleš - video

Objavljeno: 3. Januar 2019 - 10:05
Komentarji: 0 komentarjev
Mia Krampl Instagram

Članica slovenske reprezentance začela novo leto z odličnim balvanskim vzponom.

Mia Krampl pleza z manjšo slovensko ekipo v makedonskem balvanskem področju Prilep. Takoj po vstopu v novo leto je na fleš preplezala balvanski problem Velika smetka (8A). Vzpon si lahko pogledate v spodnjem videu. V Prilepu pleza tudi Zan Sudar, ki je v zadnjem tednu preplezal probleme Banecat (8A+), Pito Guli (8A) v drugem poskusu, The chickens accademy (8A) ter še dva problema z oceno 7C+.

A post shared by Mia Krampl (@mia.krampl) on

Vir: Mia Krampl Instargram in 8a.nu

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.