The Lappnor Project - video

Objavljeno: 17. November 2016 - 14:25
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: uvodnik filma

Uvodnik v dokumentarni film The Lappnor Project, ki govori o vzponu v balvanskem problemu Burden of Dreams, prvem na svetu z oceno 9A.

Konec oktobra je finski plezalec Nalle Hukkataival preplezalvečletni balvanski projekt, ki ga je poimenoval Burden of Dreams. Čeprav še nima ponovitve, v njem sta marca poskušala tudi Jimmy Webb in Daniel Woods, se je med plezalci uveljavil kot prvi balvanski problem, ocenjen z 9A. V produkciji Blue Kangoo Films nastaja dokumentarec o tem velikem projektu, ki je že od samega začetka predstavljal mejo med mogočim in nemogočim, z uspešnim vzponom pa je Finec odprl novo poglavje v balvanskem plezanju. Na voljo je že prvi uvodnik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vir: The Lappnor Project

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.