Jernej Kruder v Švici do serije težkih balvanskih problemov

Objavljeno: 19. December 2018 - 13:53
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Jernej Kruder FB profil

Jernej Kruder je v švicarskem Ticinu nadaljeval z vzponi v težkih balvanskih problemih.

Pred nekaj dnevi je plezal v balvanskih področjih Cresciano in Brione, kjer mu je uspela serija zahtevnih vzponov, ocenjenih s težavnostjo od 8A do 8A+. Najtežja sta bila The North Sail in La pelle direct (oba 8A+). V problemu Side effect (8A) je bil uspešen na fleš, preplezal pa je tudi balvanski problem Special edition (8A).

Vir in fotografija: Jernej Kruder

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.