Daniel Woods, prvi vzpon v problemu Box Therapy, 8C+ - video

Objavljeno: 17. December 2018 - 15:24
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: video

Ameriški plezalec opravil prvi vzpon v balvanskem problemu Box Therapy 8C+.

Daniel Woods spada med najboljše balvanske plezalce v zadnjem destletju. Pred enim mesecom mu je uspel izjemen vzpon v lastnem projektu, ki se nahaja v ameriškem Skalnem gorovju. Box Therapy (8C+) je 18 gibov dolg balvanski problem z zelo majhnimi oprimki, ki poteka v prečki 50 stopinjskega previsa. Novo linijo lahko mirno uvrstimo med najtežje balvanske probleme na svetu.

Vir: Planetmountain.com

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.