Prva ponovitev Johanove smeri v Planji

Objavljeno: 31. Julij 2017 - 19:58
Komentarji: 0 komentarjev

Pred dvema tednoma sta Andrej Grmovšek in Silvo Karo v severozahodni steni Planje preplezala novo smer in jo posvetila Janezu Jegliču - Johanu, ki se je pred dvajsetimi leti ponesrečil v Himalaji.

Nastala je Johanova (spominska smer Janeza Jegliča - Johana), ocene VII+, V (obvezno VII) in dolžine 500 metrov.

Kot prva sta smer v soboto ponovila Marija Jeglič (AO Ljubljana Matica) in Žiga Oražem (AO Kamnik). Za vzpon sta rabila 8 ur, po zapisu na spletni strani AO Kamnik pa sta v smeri zelo uživala.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.