Pogovor s Tomom Česnom - VIDEO

Objavljeno: 17. Oktober 2016 - 08:44
Komentarji: 0 komentarjev

Planinsko društvo Domžale in Knjižnica Domžale že leta pripravljata tematske GORNIŠKI VEČERE, kamor na pogovore vabita posameznike iz Slovenije, ki so močno vpeti v planinstvo, alpinizem in podobne sovpadajoče dejavnosti.

Gost zadnjega tovrstnega druženja, ki se je v Knjižnici Domžale odvil 4. oktobra, je bil Tomo Česen. Z njim se je v večeru z naslovom ALPINISTIČNO VITEŠTVO pogovarjal moderator, glavni nosilec in ideolog tega dogodka, Borut Peršolja.

Več kot enourni pogovor si lahko ogledate spodaj.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.