Vsi naši v polfinalu tekme za svetovni pokal Chongqing 2018

Objavljeno: 5. Maj 2018 - 15:22
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: IFSC; Forrest Liu

V Chongqingu so končane kvalifikacije tretje tekme za svetovni pokal v balvanskem plezanju.

V jutrišnji polfinale so se uvrstili vsi slovenski predstavniki. Dopoldne so se v kvalifikacijah merili moški, preko katerih so se v polfinale uvrstili Jernej Kruder, Gregor Vezonik in Anže Peharc. Naša nosilca medalj z zadnje tekme sta z rezultatom v kvalifikacijah nakazala, da se bosta tudi na Kitajskem borila za finale šestih najboljših. V ženski konkurenci se je s sedmim rezultatom v nadaljnje tekmovanje uvrstila tudi Katja Kadič, naša edina tekmovalka na azijski turneji. Tudi Katja je v kvalifikacijskem plezanju dokazala, da spada med najboljše balvanistke sveta.

Rezultati - KVALIFIKACIJE MOŠKI

Rezultati - KVALIFIKACIJE ŽENSKE

Program tekmovanja - Chongqing 2018 (6 ur pred slovenskim časom)

Nedelja, 6. maj

9.30 do 11.45 - POLFINALE moški in ženske (V ŽIVO)
16:45 do 20.00 - FINALE moški in ženske (V ŽIVO)

Naslovna fotografija: IFSC, Forrest Liu

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.