V finalu DP v balvanih slavil Domen Škofic pred Jernejem Kruderjem

Objavljeno: 5. Junij 2016 - 22:12
Komentarji: 0 komentarjev

Tudi za člansko kategorijo je končana prva tekma državnega prvenstva v balvanih na Logu pri Dragomerju. Med člani je slavil Domen Škofic iz ŠPO Radovljica, medtem ko je med članicami stopila na najvišjo stopničko Srbkinja Staša Gejo.

Staša Gejo je edina, ki je v finalu osvojila štiri vrhove. Drugo mesto je osvojila mlada Janja Garnbret  (Šaleški AO), ki ji je malo zmanjkalo, da bi se povzpela na vrh. Ne gre zanemarit, da je Janja že včeraj tekmovala v kadetski kategoriji in osvojila prvo mesto, kar ji je zagotovo pobralo nekaj moči za današnje članske kvalifikacije in tekmo. Tretje mesto je osvojila njena klubska rojakinja Tjaša Slemenšek.

Staša Gejo Log Dragomer 2016

Srbkinja Staša Gejo slavila na Logu pri Dragomerju.

V moški kategoriji pa je bil boj v finalu za prvo mesto bolj napet za katerega sta se udarila Domen Škofic in Jernej Kruder (ŠPO Celje). Oba sta osvojila po tri vrhove, a je Domen potreboval en poskus manj kot Jernej, kar je zadostovalo za zmagoslavje. Tretjega mesta se je veselil Urban Primožič (PK Škofja Loka) z enim osvojenim vrhom.

Foto: Vili Kosednar

REZULTATI FINALA ČLANOV IN ČLANIC:

Mesto

Ime

Klub

Št. vrhov

Št. poskusov

Št. bonusov

Št. pos

1.

Domen Škofic

ŠPO Radovljica

3

4

4

4

2.

Jernej Kruder

ŠPO Celje

3

5

4

7

3.

Urban Primožič

PK Škofja Loka

1

1

4

6

4.

Nejc Dvoršek

Šaleški AO

1

1

4

9

5.

Dominik Fon

AO Kranj

1

1

3

3

 

Mesto

Ime

Klub

Št. vrhov

Št. poskusov

Št. bonusov

Št. pos

1.

Staša Gejo

Srbija

4

4

4

4

2.

Janja Garnbret

Šaleški AO

3

3

4

6

3.

Tjaša Slemenšek

Šaleški AO

3

9

3

7

4.

Katja Kadič

ŠD Proteus

3

9

3

9

5.

Julija Kruder

ŠPO Celje

2

5

3

4

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.