Urška Repušič zmagovalka mladinskega evropskega pokala

Objavljeno: 27. Julij 2018 - 09:57
Komentarji: 0 komentarjev

Pretekli konec tedna se je v Sofiji zaključila serija štirih tekem za evropski mladinski pokal v balvanskem plezanju za sezono 2018.

Na tekmovanju sta nastopili dve naši tekmovalki. Urška Repušič je v kategoriji mladink zmagala in potrdila zmago v skupnem seštevku mladinskega evropskega pokala v balvanih za sezono 2018. Letos je nastopila na treh tekmah, na katerih je dvakrat zmagala enkrat pa je bila četrta. V Sofiji je v kategoriji starejših deklic tekmovala tudi Dominika Kodra, ki se je uvrstila v finale, kjer je zasedla končno šesto mesto.

Večina članov slovenske mladinske reprezentance se tekmovanja v Sofiji ni udeležila, saj so sredi priprav na mladinsko svetovno prvenstvo, ki bo od 9. do 16. avgusta v Moskvi.

Naslovna fotografija: Fotografija: Yanne Golev, vir: Slovenia Junior Climbing Team

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.