Športne plezalce bomo spremljali tudi preko prenosov na TV SLO!

Objavljeno: 1. April 2019 - 12:58
Komentarji: 0 komentarjev
Vir fotografije: Prva zavarovalnica

Še ena potrditev uspehov naših športnih plezalcev, ki jih bomo v letošnji sezoni spremljali tudi v prenosih na Televiziji Slovenija.

Na današnji novinarski konferenci, ki jo je pred začetkom tekmovalne sezone svetovnega pokala priredila Planinska zveza Slovenije, je generalni sekretar Matej Planko tudi uradno naznanil, da bomo lahko naše športne plezalce na najpomembnejših tekmah sezone spremljali tudi na zaslonih Televizije Slovenija. Planinska zveza Slovenije je v sodelovanju z generalnim sponzorjem reprezentance v športnem plezanju Prvo osebno zavarovalnico ter Televizijo Slovenije sklenila dogovor za prenose nekaterih tekem svetovnega pokala, svetovnega prvenstva iz Japonske ter kvalifikacijske tekme v kombinaciji za OI 2020, ki bo v francoskem Toulousu. Prenos prve tekme bo že prihodnji vikend, ko se bodo plezalci pomerili na tekmi za svetovni pokal v balvanskem plezanju v švicarskem Meiringenu.

PRENOSI TEKEM V SEZONI 2019 - TV SLO

6. april 2019 - svetovni pokal v balvanskem plezanju, finale, Meiringen (ŠVI)
28. april 2019 - svetovni pokal v balvanskem plezanju, finale, Chongqing (KIT)
18. maj 2019 - svetovni pokal v balvanskem plezanju, finale, Munchen (NEM)
13. julija 2019 - svetovni pokal v težavnostnem plezanju, finale, Chamonix (FRA)
11. do 21. avgust 2019 - SVETOVNO PRVENSTVO 2019, finala vseh disciplin, Hachioji (JAP)
29. september 2019 - svetovni pokal v težavnostnem plezanju, finale, Kranj (SLO)
29. in 30. novermber 2019  - kvalifikacijska tekma za OI 2020 v kombinaciji, finale, Toulouse (FRA)

Vir naslovne fotografije: Prva osebna zavarovalnica

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.