Slovensko obarvan finale v Moskvi!

Objavljeno: 14. April 2019 - 16:34
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: IFSC

Na drugi tekmi svetovnega pokala v balvanskem plezanju imamo kar štiri slovenske finaliste.

V Moskvi čaka plezalce le še finalni nastop v balvanih. Slovenska ekipa je v polfinalu plezala odlično, saj so se kar štirje naši uvrstili med šest najboljših. V finale se je po pričakovanjih uvrstila Janja Garnbret, tokrat pa bo med šestimi najboljšimi plezal tudi Jernej Kruder. Za dodatni dve mesti v finalu in pravo malo presenečenje sta poskrbela Lučka Rakovec in Anže Peharc. Za oba bo to prvi finalni nastop na tekmah svetovnega pokala v balvanskem plezanju.

V polfinalu je plezala tudi Katja Kadič, ki pa ni našla pravih rešitev v štirih balvanskih problemih. Tekmovanje je končala na 19. mestu. Že včeraj so tekmovanje v kvalifikacijah zaključili Gregor Vezonik (23.), Mia Krampl (29.), Zan Lovenjak Sudar (51.) in Domen Škofic (65.).

Prve bodo v finalu ob 17.45 po našem času plezale ženske. Prenos si lahko ogledate V ŽIVO na IFSC TV.

Rezultati - svetovni pokal Moskva 2019

Polfinale ŽENSKE>>>

Polfinale MOŠKI>>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.