Skrivnosti postavljanja smeri za svetovni pokal v Kranju - video

Objavljeno: 5. December 2018 - 16:20
Komentarji: 0 komentarjev

Kratka predstavitev dela postavljavcev smeri na tekmi za svetovni pokal v Kranju.

Postavitev smeri je na vsakem tekmovanju v športnem plezanju ključnega pomena za uspešno izpeljavo tekmovanja. Še posebej to velja za tekmovanja v svetovnem pokalu, kjer je potrebno doseči kakovstne smeri za enakomerno razvrstitev tekmovalcev ter zagotoviti spektakel, v katerem bodo uživali gledalci. Delo postavljavcev na tekmi svetovnega pokala v Kranju nam približa kratki film v produkciji Dudes vs. Gravity, v katerem nam ozadje postavljanja predstavijo izkušeni postavljavci z zavidljivo športnoplezalno kilometrino: vodja tekme SP Kranj Tomo ČesenMiha Hribar in Christian Bindhammer.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.