Roofova plezalna liga - rezultati 4. tekme

Objavljeno: 17. Februar 2016 - 14:29
Komentarji: 0 komentarjev

V četrtek, 11. 2. 2016, je potekala četrta tekma Roofove plezalne lige – Plezalni izziv No4.

Kot vedno se je spet plezalo po balvanih vseh težavnosti, oblik in dolžin. Med več kot 40 udeleženci je v ženski»amaterski« konkurenci je prvo mesto zasedla Saša Brodej, druga je bila Eva Ambrožič, tretja pa Tilka Novak.

UR-4. tekma plezanje oprimki 

V kategorijo moški »amaterji« si je prvo mesto priplezal Jon Vehovar, drugi je bil Blaž Jelenec, tretji pa Tadej Kodrič. Med »pro« ženskami je prva bila Dominika Kodra, druga je bila Betka Debevec, tretja pa Živa Bogolin. V moški »pro«kategoriji pa je na prvem mestu pristal Peter Jereb, drugi je bil Andraž Karničnik, tretji pa Gregor Spruk. Čestitke vsem!

Nepreplezani balvani še naslednjih nekaj tednov čakajo na Urban Roof-u. Na naslednjo tekmo pa ste navdušenci plezanja vabljeni 10.3. Se vidimo!

Urban Roof

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.