Jernej Kruder zmagovalec tekmovanja Psicoblock v Bilbau

Objavljeno: 4. Oktober 2018 - 11:33
Komentarji: 0 komentarjev

Zmagovalka v ženski konkurenci Matilda Söderlund, Julija Kruder tretja.

Minuli konec tedna, ko so bile v Sloveniji vse oči uprte na tekmo svetovnega pokala v Kranju, je v španskem Bilbau potekalo tekmovanje serije Psicoblock. Na tekmovanju, kjer plezalci plezajo nad vodno gladino brez varovanja, je bil v moški konkurenci najboljši Jernej Kruder, drugi je bil Nils Favre, tretji pa Mikel Linacisoro. V ženski konkurenci je zmagala Matilda Söderlund pred Sasho DiGiulian in našo plezalko Julijo Kruder.

Vir fotografije: Jernej Kruder FB

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.