Janja Garnbret ime tedna na Valu 202

Objavljeno: 21. Avgust 2017 - 15:44
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Manca Čujež, Planinska zveza Slovenije

Uspehe Janje Garnbret ponovno opazila tudi širša slovenska javnost.

Janja Garnbret se je z evropskega prvenstva v balvanskem plezanju, ki je potekla minuli vikend v Münchnu, vrnila s tremi kolajnami. V dveh tekmovalnih dneh je postala evropska podprvakinja v balvanskem plezanju, evropska prvakinja v kombinaciji ter zmagovalka zaključne tekme za svetovni pokal v balvanskem plezanju, ki ji je prinesla tudi drugo mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala v balvanih za sezono 2017.

Njene uspehe so nagradili tudi poslušalci Vala 202 in jo razglasili za ime tedna. Kratek pogovor z našo šampionko lahko poslušate na povezavi Ime tedna -  Janja Garnbret: "Za 18 let se mi vse prehitro dogaja.">>>

Naslovna fotografija: Manca Čujež, Planinska zveza Slovenije

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.