Atraktivno ledno plezanje v Rabensteinu - VIDEO

Objavljeno: 12. Februar 2016 - 15:46
Komentarji: 0 komentarjev

Kako »cool« so tekme svetovnega pokala v lednem plezanju?

Poročali smo že o tem, da je na zadnji tekmi v lednem plezanju v italijanskem Rabensteinu naš Janez Svoljšak zasedel prvo mesto in s tem postal tudi evropski prvak, teden dni po dogodku pa je uradno video kompilacijo objavila tudi UIAA.

Zanimiv miks hitrostnega in težavnostnega lednega plezanja vas bo gotovo prepričal, da je ledno plezanje »cool« - pa ne le zaradi nizkih temperatur.

2016 UIAA Ice Climbing World Cup #4 Rabenstein, Italy from UIAA - Climbing & Mountaineering on Vimeo.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.