Posveti Komisije za alpinizem z načelniki in ostalimi zainteresiranimi alpinisti

Objavljeno: 15. Februar 2018 - 18:45
Komentarji: 0 komentarjev

IO KA ima v planu štiri odprte posvete; štajerskemu koncu bodo v pomladnih mesecih sledili še obiski na Gorenjskem, Primorskem in v Osrednjeslovenski regiji.

Prvi bo v sredo, 21. februarja 2018, s pričetkom ob 18.00 uri, v prostorih AO PD TAM Maribor (Frankolovska ulica 23, Maribor).

Na zadnjem zboru načelnikov je Izvršni odbor Komisije za alpinizem PZS predstavil idejo obiska alpinističnih odsekov in klubov po regijah Slovenije. Z namenom, da v prihodnosti zmanjšamo razkorak med IO KA (ki mu najraje rečemo kar Komisija za alpinizem (KA)) in odseki ter klubi po državi, saj se zdi, da je ta »razdalja« že od nekdaj precejšnja, zaradi česa je včasih gotovo manjša učinkovitost sodelovanja. S srečanji v posameznih regijah Slovenije želimo bližje predstaviti delo IO KA, bolje spoznati »lokalno sceno« in razmišljanje na odsekih in klubih, probleme in pričakovanja, predstaviti ideje/projekte za prihodnje in morda tudi navdušiti člane odsekov za morebitno sodelovanje in pomoč pri delu komisije.

IO KA ima v planu štiri odprte posvete; štajerskemu koncu bodo v pomladnih mesecih sledili še obiski na Gorenjskem, Primorskem in v Osrednjeslovenski regiji. Na posvete/odprte seje ste poleg načelnikov in njihovih namestnikov toplo vabljeni tudi vsi ostali alpinisti, ki imate morebitna vprašanja ali predloge za komisijo.

Iskreno upamo, da se vidimo v čim večjem številu že v Mariboru.

Miha Habjan, načelnik KA PZS

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.