Vseslovenski tabor alpinističnih družin 2016 - razpis

Objavljeno: 1. Junij 2016 - 17:39
Komentarji: 0 komentarjev

Že 9. leto zapored Alpinistični odsek planinskega društva Rašica organizira vseslovenski tabor alpinističnih družin. Letos gremo v Dolomite, točneje v Cortino d’Ampezzo.

Plezali in zabavali se bomo od 23. do 30. junija 2016. Nastanitev je planirana v enem od tamkajšnjih kampov (se sporoči naknadno vsem prijavljenim).
 

Glavni cilj tabora je zagotoviti našim najmlajšim družbo in super zabavajo, staršem pa se z optimalno kombinacijo soplezalcev dobro plezarijo. Plezanje sicer ne bo organizirano, ampak bo potekalo v lastni režiji oz. kakor se starši sami pokombiniramo med sabo).
 

Otrokom dolgčas ne bo! Skupaj z enim od staršem se nam bodo lahko pridružili na planinskih izletih na okoliške vrhove, sedla in koče. Odpravili se bomo tudi na sladoled, se pomerili v slackline-u, pripravili družabne večere in pa izvedli tradicionalni »Palačinka party« ter ustvarjalno EKO delavnico za otroke.

Stroški prevoza in bivanja so v lastni režiji, skupne aktivnosti za otroke pa financira AO Rašica (čaj na planinski koči, sladoled za najmlajše, palačinke, ipd.).

Poleg družin ste vabljeni tudi vsi, ki bi želeli biti v vlogi soplezalca mladi mamici ali očetu.

 

Takole smo se zabavali lansko poletje!
 

Vsi zainteresirani pišite na elektronski naslov anitanovak79@gmail.com (do 17. junija 2016).

 
Se vidimo v Cortini!

Anita Novak,
AO Rašica

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.