Vabljiva Ledenka

Objavljeno: 15. Januar 2020 - 10:16
Komentarji: 0 komentarjev

Ledenka nad Okrešljem je še vedno aktualna.

Razmere v hribih so še vedno dobre in to veklja tudi za znamenito Ledenko. Po vzponu naveze Lindič-Papert v začetku januarja, so to znamenito smer (prva ocena VII+ A0, 90°, danes M8) preplezale še vsaj tri naveze. Andrej Jež (AK Črna) in Žiga Oražem (AO Kamnik) sta jo ponovila v torek, 7. januarja, naslednji dan pa sta jima sledila Luka Stražar in Nejc Breščak (oba Akademski AO). Zadnji vzpon je doživela 13. januarja, ko sta jo preplezala Marko Volk in Marko Mavhar.

Fotografije: Marko Mavhar.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.