Skalaška z Ladjo v Triglavu

Objavljeno: 22. Januar 2019 - 17:19
Komentarji: 0 komentarjev

Gres, Piki in Dolfa oziroma Miha Močnik (AO Železničar), Blaž Navršnik in Matej Balažic (oba AO TAM) so 12. in 13. januarja preplezali Skalaško z Ladjo v Triglavski severni steni.

Razmere v spodnjem delu stene niso bile slabe, razen strmih delov, ki so bili popolnoma kopni in precej zahtevni. Prenočili so na Gorenjskem turncu in v nedeljo okrog 14. ure priplezali na vrh. Sestopili so preko Kugyjeve police in čez Prag v dolino. 

Vir in fotografije: AO Železničar in AO TAM.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.