POZOR - skalni podor v Srebrnjaku

Objavljeno: 8. Julij 2020 - 17:48
Komentarji: 0 komentarjev

Portal primorskestene.com sporoča, da je v Bratovski smeri v Srebrnjaku prišlo do skalnega podora.

Vasja Košuta je sporočil, da je med plezanjem v SZ steni Srebrnjaka v devetem raztežaju Bratovske smeri opazil velik skalni odlom. Vasja opozarja, da je nevaren že raztežaj pod omenjenim odlomom.
Meni tudi, da bo slej ali prej prišlo do trikrat večjega podora, zato zaradi velike objektivne nevarnosti padajočega kamenja odsvetuje plezanje Bratovske in ostalih smeri v njenem območju.

Vir in fotografija: primorskestene.com.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.