Plezanje v Violinci nad Vršičem

Objavljeno: 15. Julij 2020 - 17:50
Komentarji: 0 komentarjev

Pred dnevi smo pisali, da je Tomo Česen nad Vršičem navrtal novo večraztežajno smer.

Vioilinca, kot je linijo poimenoval Tomo, je bila v teh nekaj dneh deležna že kar nekaj obiska. Med njimi sta bila dva Vertikalca, ki sta zapisala: "Prelepa Violinca ti tako nežno zaigra na dušo, da se kar topiš med plezanjem. Tomo ima očitno še zmeraj dober nos za linijo, saj je v tem skromnem ostenju povlekel največ kar se da. Violinca se nežno dotakne 6a stopnje težavnosti. Priporočam za vse tiste zaposlene plezalce, ki preprosto ne zmorejo časa za kaj več. Na Violinco lahko zaigraš tudi po službi, dobro uro pa si na vrhu."

Meno in Komajs še dodajata, da za sestop ne priporočata spusta po vrvi, zaradi proženja kamenja. Peš boste hitreje ...

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.