Dodatne podrobnosti glede taborov za perspektivne alpiniste

Objavljeno: 22. Junij 2016 - 16:51
Komentarji: 0 komentarjev

KA PZS: Na včerajšnjem zboru načelnikov vas je nekaj predlagalo, da bi bili datumi posameznih taborov za perspektivne alpiniste znani že ob začetku leta oz. vsaj dovolj zgodaj, da bi lahko ustrezno načrtovali aktivnosti svojih odsekov.

Idejo smo hitro ponotranjili, jo še nekoliko dodelali ter sprejeli odločitev, da bodo tabori organizirani vsako leto v istih terminskih obdobjih. Na ta način vam želimo olajšati vaše delo pri načrtovanju aktivnosti in vnesti nekoliko več predvidljivosti tudi v urnike vaših članov, ki bi se želeli teh taborov udeležiti.

Za poletni tabor v Dolomitih je letošnji termin že znan (prijave še do petka, 24. junija do 12. ure) in tudi drugo leto bo organiziran v zadnjem tednu julija. Ostali tabori bodo potekali v naslednjih terminih:

• Zimski tabor Chamonix od 15. do 23. oktobra 2016.
• Poletni tabor Slovenija od 26. do 28. avgusta 2016 ali od 2. do 4. septembra 2016 (odvisno od razpoložljivosti vodje in dovoljenja za taborjenje).
• Zimski tabor Slovenija od 17. do 19. februarja 2017.
Kot rečeno, bodo tabori v prihodnjih letih organizirani v istih terminskih obdobjih, in sicer:
• Poletni tabor tujina v zadnjem tednu julija.
• Zimski tabor tujina okrog 15. oktobra (začetek tabora).
• Poletni tabor Slovenija v zadnjem vikendu avgusta ali prvem vikendu septembra.
• Zimski tabor Slovenija v 3. tednu februarja.

Ob tem velja spomniti še na to, da se vsak tabor zaradi neprimernih vremenskih razmer lahko zamakne za kak teden, domači tabori pa na naslednji vikend.

V upanju, da boste tako lažje organizirali svoje aktivnosti znotraj odsekov, vas lepo pozdravljamo. 

Peter Bajec, član IO KA PZS
Miha Habjan, načelnik IO KA PZS

Vir in fotografija: ka.pzs.si.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.