Avstrijska in Angleška smer nad Chamonix-jem

Objavljeno: 20. April 2016 - 21:31
Komentarji: 0 komentarjev

ČAO v CHAMO klasikah.

V začetku aprila so Primož Sedej in Grega Senčar ter Miha Šercer in Matjaž Tavčar (vsi člani Črnuškega AO) obiskali Chamonix ter v gorah nad njim preplezali Angleško smer (TD+, V/5, M5) v Aiguille Verte (Sedej in Senčar) terAvstrijsko smer (D/D+, 50°/55) v Les Courtes (Šercer in Tavčar).

V stenah so imeli odlične razmere, ki se najbolje vidijo pri videoposnetku smučanja Avstrijske smeri ravno v času vzpona Mihe in Matjaža (za drobec sekunde ju lahko najdete na 1:33 in od 4:00 minute posnetka dalje).

Vir in fotografija: ČAO.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.