Zbor načelnikov KA 2018

Objavljeno: 19. Marec 2018 - 16:40
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije vabi na volilni zbor načelnikov 2018.

Komisija za alpinizem PZS sklicuje VOLILNI ZBOR NAČELNIKOV, ki bo v torek, 20. marca 2018, ob 17. uri na sedežu Planinske zveze Slovenije (Ob Železnici 30a, Ljubljana - sejna soba Triglav)

Predviden dnevni red:
Izvolitev delovnega predsedstva, zapisnikarja in overovatelja zapisnika ter verifikacijske komisije, sprejem predlaganega dnevnega reda, pregled realizacije sklepov zadnjega zbora načelnikov, poročilo o delu v letu 2017, finančno poročilo za leto 2017, plan dela za 2018, finančni plan za 2018, volitve načelnika in članov Komisije za alpinizem PZS, razno.

Prosimo, da se zbora zanesljivo udeležite oz. pisno pooblastite predstavnika iz vašega odseka ali kluba.

Miha Habjan,
načelnik KA PZS

Priponka: Finančno poročilo 2017 in plan 2018.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.